Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

A montepio et regalem BAXI

A montepio et regalem BAXI

Omple el formulari i entra en el sorteig d’un abonament al BAXi de la pròxima temporada.

Servei d’assessoria integral. Aconsegueix un gran estalvi unificant les teves assegurances. Et farem un estudi sense compromís.

Bases de la promoció

Segursoci SL, corredoria d’assegurances de Montepio, realitzarà un sorteig entre totes les sol·licituds rebudes segons les bases següents:

Objecte del sorteig: La promoció consisteix en un abonament al BAXI Manresa per a la temporada 2024-25.

Participants: Poden participar en aquest sorteig totes les persones majors d’edat que es registrin amb el formulari abans del dia 29 d’abril a les 24h.

Selecció del guanyador: El guanyador es seleccionarà per sorteig entre tots els participants elegibles. El sorteig es realitzarà el dia 30 d’abril a les 13:00 a la seu de Montepio (Plaça Sant Jordi,1 de Manresa)

Premi: El premi consisteix en un abonament sènior de categoria “tribuna” pels partits del BAXI Manresa a la temporada 2024-25. En el cas que el premiat prefereixi un abonament de categoria inferior, o bé no existeixi disponibilitat d’aquesta categoria d’abonament i es vegi obligat a contractar un abonament inferior, podrà disposar de l’import de la diferència en material a la botiga del club. Si es vol contractar un abonament de categoria superior Segursoci abonarà únicament l’import de l’abonament de “tribuna”.

Comunicació del guanyador: El guanyador serà comunicat via telefònica el mateix dia del sorteig, i es publicarà el seu nom a les xarxes socials de Montepio. El termini màxim per acceptar el premi serà el dia 10 de maig, en cas contrari es procedirà a realitzar un nou sorteig.