Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vehicles

Condueix amb la tranquil·litat que et mereixes.

Assegurança de vehicles

Cotxes, furgonetes, camions, autobusos, bicicletes, embarcacions, motos, VMP. Tots els vehicles de motor, han d’estar coberts per l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria, però hi ha altres garanties importants a tenir en compte a l’hora de qualsevol incident.
Aquesta llibertat en les combinacions de garanties fan que l’assegurança s’ajusti a les necessitats i preocupacions de cadascun dels conductors.

Contracta-ho al 93 877 64 64

Cobertures

√  Responsabilitat civil obligatòria.

√  Responsabilitat civil complementària.

√  Defensa i reclamació.
√  Assistència en viatge.
√  Trencament de vidres.
√  Robatori.
√  Danys causats per animals cinegètics o fenòmens atmosfèrics.

√  Danys propis.

√  Incendi.

Faqs

√ Cal assegurança per a un cotxe que tinc sempre aparcat al garatge i no circula?

Sí, segons la Llei sobre la responsabilitat civil i assegurança de circulació a vehicles de motor, tots els vehicles de motor inscrits en la direcció General de Tràfic, inclús els que no circulen per la via pública, han d’estar assegurats com a mínim, amb la garantia de responsabilitat civil obligatòria.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Contacta'ns

    Accepto els termes

    ”Assegurances intermediades per Segursoci Corredoria CORREDORIA d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”