Lloguer

Protegeix els immobles d’una forma efectiva

Assegurança de lloguer

Les assegurances d’impagament del lloguer es presenten com l’alternativa més fiable a l’hora d’arrendar una llar, ja que permet protegir els immobles d’una manera molt efectiva i aporten avantatges addicionals tant pel propietari com per l’inquilí.
Des del primer moment, els arrendadors poden constatar que l’inquilí és fiable i començar la gestió de l’arrendament amb molta més tranquil·litat.

L’assegurança de lloguer és aquella que garanteix la defensa jurídica del propietari respecte a l’immoble arrendat. Això implica que serà l’asseguradora qui cobreixi els possibles impagaments, a més d’oferir assessorament jurídic en cas d’impagament o desnonament.

Contracta-ho al 93 877 64 64

Cobertures

Com altres assegurances, podem afegir i combinar les garanties més adients per la tranquil·litat del propietari/ària. Algunes d’aquestes són:

> Cobertura mensualitats impagades.
> Assistència jurídica.
> Reclamacions per reparacions o manteniment.
> Investigació de l’inquilí per garantir la seva solvència.
> Redacció del contracte.
> Actes vandàlics.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Contacta'ns

  Accepto els termes

  ”Assegurances intermediades per Segursoci Corredoria CORREDORIA d’Asegurances S.L., vinculada a Montepio de Conductors Sant Cristòfol Manresa Berga, registrada amb el num. J178GC per la DGPFAiT de la Generalitat de Catalunya, Concertada l’assegurança de RC prevista en l’article 27-e de la Llei 26/2006 de 17 de juliol i de Capacitat Financera prevista a l’article 27-f de la Llei 26/2006.”

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Et truquem?

  Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.