Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitat

Els atacs informàtics amenacen les Pymes. Protegeix-te.

23 / 04 / 2024 | Assegurances

Les petites i mitjanes empreses (pymes) es troben cada vegada més exposades als atacs informàtics en l’entorn digital actual. Amb l’augment de la dependència de la tecnologia, les amenaces cibernètiques representen una preocupació creixent per a aquestes empreses. Els atacs de phishing, els virus informàtics, el malware i els atacs de ransomware són només algunes de les amenaces que poden posar en perill la seguretat i la integritat de les dades de les pimes.

Les empreses més petites sovint no compten amb els mateixos recursos que les grans corporacions per protegir-se contra els ciberriscos. La manca de personal dedicat a la seguretat informàtica, així com la falta de coneixements tècnics especialitzats, fa que les pimes siguin blancs fàcils per als ciberdelinqüents.

És essencial que les pimes adoptin mesures proactives per protegir-se contra les amenaces cibernètiques. Això pot incloure la implementació de solucions de seguretat informàtica, la formació del personal en pràctiques de seguretat cibernètica, la realització de còpies de seguretat regulars i l’ús de software actualitzat. La inversió en seguretat informàtica pot ajudar a evitar pèrdues de dades, interrupcions del negoci i danys a la reputació de les pimes.

Les assegurances contra els atacs informàtics són un recolzament imprescindible per afrontar totes les conseqüències que se’n deriven com: despeses de restitució de dades, pèrits i tècnics informàtics pèrdua de beneficis, responsabilitat civil o danys reputacionals.