Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitat

Viatja segur, viatja tranquil.

4 / 06 / 2024 | Assegurances

L’assegurança de viatge és un acompanyant imprescindible a l’hora de sortir de viatge.

Aquestes dies hem vist a la premsa diversos casos mediàtics, de persones que s’han trobat atrapades a diferents països per problemes de salut greu i on el cost de la sanitat és desorbitat.

És l’hora de planificar les nostres vacances i buscarem els millors mitjans de desplaçament, els allotjaments i els llocs imprescindibles per visitar. Una de les preguntes que caldria fer-nos és: si ens passa algun accident, robatori o problema de salut qui es fa càrrec d’ajudar-nos?

Afortunadament vivim en un país amb una gran cobertura del servei públic però inclús dins d’Europa hi ha moltes diferències segons el país. Amb la targeta sanitària europea TSE t’atendran als països de la UE però cal tenir en compte que hi ha molts copagaments segons el país i primer ho hauràs de fer efectiu.

Quan viatgem fora del continent europeu la situació és molt més complicada i cal tenir una cobertura suficientment alta per afrontar problemes de salut greu que requereixin hospitalització o cures especials.

Si tenim en compte el pressupost total del viatge, l’assegurança és un percentatge molt petit i pots estalviar-vos molts problemes i situacions d’angoixa.

Si ja tens una assegurança de salut comprova quin és el límit de les cobertures que tens contractades, nosaltres recomanem uns capitals mínims de 200.000 euros, pot semblar elevat però en molts països és un capital mínim si tens un problema.

Gaudeix del viatge, sempre millor no haver d’utilitzar l’assegurança, però si arriba el cas segur que ho agrairàs.