Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitat

Protegeix-te de les ciberamenaces

28 / 09 / 2021 | Assegurances

Si vols saber més de les amenaces que assetgen el teu negoci i com protegir-te, et pots apuntar al webinar que tindrà lloc des de la Sala d’Actes de montepio el dijous 21 d’octubre a les 15:30h. Aquesta presentació està organitzada conjuntament per l’empresa Ciberstorm i Assegurances montepio.

La prevenció és la millor eina per evitar problemes importants a la teva empresa perquè els ciberdelinqüents buscaran totes les teves escletxes de seguretat. Ciberstorm és una empresa especialitzada en l’anàlisi i la gestió dels riscos informàtics. Malgrat la tasca de prevenció no és pot assegurar una protecció 100% eficaç perquè hi ha riscos com el factor humà que es poden minimitzar però no eliminar. Davant d’un atac que interfereixi la teva activitat i els teus sistemes, l’assegurança de Ciberseguretat et cobreix les despeses derivades de la recuperació dels teus sistemes i dades, la pèrdua de beneficis derivada de la inactivitat, els danys reputacionals o demandes jurídiques.

Apunta’t a l’enllaç: LINK REGISTRE WEBINAR