Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitat

L’assegurança de la llar en cas d’incendi

15 / 03 / 2024 | Assegurances

Arran del sinistre al País Valencià, on més d’un centenar d’habitatges han estat calcinats per les flames, deixant sense llar nombroses persones del barri de Campanar, són molts els socis i clients que ens han demanat assessorament per tenir la tranquil·litat d’estar ben protegits davant de l’eventual possibilitat de patir un sinistre greu a la seva llar i saber quins són els drets i deures que se’n derivin.


Hi ha dos tipus de conceptes assegurables dins d’una llar: la que assegura el contingut, és a dir, l’interior, com poden ser els mobles i la televisió, i la del continent, l’exterior, com són les parets, les portes i les finestres.


Les assegurances de la llar tenen una cobertura d’incendi amb límits definits a les pòlisses (continent i contingut) amb què es protegeixen els danys materials produïts per un incendi. A més de cobrir les despeses produïdes per l’extinció del foc i salvament. També hi ha companyies asseguradores que donen suport d’allotjament als afectats, si queda inclosa la cobertura d’inhabitabilitat, i se’ls proporciona ajuda per buscar un allotjament temporal.


Un aspecte especialment rellevant és la responsabilitat civil que recau sobre el causant de l’incendi, en aquest cas, serà la policia judicial qui ho determinarà i podem presumir que les indemnitzacions que se’n deriven per aquest motiu seran de quantitats molt importants.


Et convidem a contactar amb nosaltres per rebre un assessorament personalitzat i així tenir la tranquil·litat d’estar ben protegit.