Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitat

Assegurança contra pedregades i fenòmens atmosfèrics violents

21 / 06 / 2023 | Assegurances

Per què és molt important que l’assegurança del vostre vehicle inclogui la cobertura per danys produïts per fenòmens de la natura, com la caiguda de pedra, raigs, el vent, la neu o la pluja?

Les calamarsades i les pedregades són molt habituals a l’estiu i hem d’estar degudament preparats per aquests fenòmens atmosfèrics ja són un perill i poden causar danys importants als vostres vehicles. El vidre del parabrisa és particularment vulnerable i, per exemple, una pedra gran pot trencar-lo i dificultar la visibilitat del conductor. A més, les pedregades poden malmetre la pintura del cotxe i deixar marques profundes. Els vehicles també poden patir bonys i deformacions a causa de l’impacte de les pedres i del vent. És important evitar conduir durant una pedregada o un episodi de tempesta violenta, ja que la seguretat és primordial. Si no és possible, reduir la velocitat i mantenir una distància segura dels altres vehicles és essencial per minimitzar els riscos.

Per tot això és aconsellable revisar la vostra assegurança per determinar si estàs degudament cobert: vina i t’assessorem.

Som Corredors d’Assegurances i us podem assessorar sense compromís per que esteu ben segurs de tenir totes les cobertures que necessiteu, inclòs els danys per pedregada.