Actualitat

Assegurança de danys cinegètics, què inclou?

21 / 06 / 2023 | Assegurances

Per què és molt important que l’assegurança del vostre vehicle inclogui la cobertura per danys o lesions causats per col·lisions amb animals salvatges, anomenats danys cinegètics?

Els cabirols i els senglars són animals salvatges que cada vegada més trobem a prop de les carreteres i, això, pot comportar importants riscos en la conducció. La sequera agreuja la manca de pastures i provoca una major mobilitat de la fauna salvatge cap a indrets poblats fent que a diari creuin vies de comunicació. El seu instint de fugida pot ser desencadenat per vehicles que passen a gran velocitat, provocant cabrioles perilloses. Les autoritats de trànsit han advertit sobre aquests riscos i han posat senyals de precaució en àrees conegudes per la presència d’animals salvatges. És important respectar els límits de velocitat i estar atent a la senyalització adequada per evitar accidents amb aquests animals.

Malgrat això, cada dia tenim notícia i coneixement d’accidents de trànsit ocasionats per la col·lisió amb animals. Si tens un accident a causa d’una topada amb un animal salvatge és molt important que des del mateix lloc del sinistre avisis als mossos d’esquadra (si estàs fora de via urbana) o a la Policia local (dins dels municipis) per tal que facin el corresponent atestat, ja que serà imprescindible per poder reclamar si escau els danys produïts.

Per tot això és aconsellable revisar la vostra assegurança per determinar si estàs degudament cobert: vina i t’assessorem.

Som Corredors d’Assegurances i us podem assessorar sense compromís per que esteu ben segurs de tenir totes les cobertures que necessiteu, inclòs els danys per cinegètics.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.