Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitat

AVANCEM PER MILLORAR

17 / 01 / 2024 | Uncategorized

Assegurances Montepio i la seva corredoria SegurSoci, volem seguir avançant en la millora dels nostres productes i serveis asseguradors. Per aquest motiu hem arribat a una acord de col·laboració amb el Grup RUIZ RE per sumar esforços i ampliar encara més la nostra oferta de productes i solucions pels nostres socis i assegurats.
Aquesta nova etapa ens permetrà sumar forces per oferir un millor servei amb millors productes, preus més competitius, cobertures exclusives i la incorporació de millores tecnològiques.

El Grup RUIZ RE és una important corredoria a nivell nacional amb més de 50 anys d’història, més de 100.000 assegurats i més de 50Mll de primes gestionades. A l’estar especialitzada en models de col·laboració ens permet a Assegurances Montepio posicionar-nos al capdavant de les corredories de referencia a la Catalunya central.

A nivell de servei, com no podia ser d’una altra manera, amb aquesta col·laboració mantenim com sempre l’atenció al públic a les nostres oficines i els mateixos canals de contacte.

Aprofitem per enviar-vos els millors desitjos per aquest any 2024 que tot just encetem.